bilder till emma;d




julkalenderförstadecember


chacha! allt bra idag för er babes? för mig äre toppen. har haft en chill dag, eng idrott, matte,so bara chilliga lektioner nu. idrotten vare dans, jag är sjuukaste dålig på att dansa men det var kul! sen matten fick vi tbx våra prov..he-he inga komentarer sen fick vi sluta typ 25 min tidigare från matten bara chill ju! (har märkt att jag användt chill för mke nu) aja, idag äre iallafall 1 december!! yey fett taggad. ett fet plus är ju att vi i umeå har fått snö fatta hur glada vi är?! och vi har inte heller bara fått lite pudersnö utan det har snöat hela natten så vi fått ganska mycket! ;o me like.


och idag har ju julkalendern börjat, haha, klart man ser den?! det är ju som en tradition.
så till den har jag fått en choklad kalender, ganska mummsigt. chokladen är ju hur god som helst i den! har ni oxå en chokladkalender eller ngn annan sorts kalender? :D


idag slutade vi 20 över 1 så jag for till stan och kollade lite julklappar och så. hittade tyvärr inget bra.. så får kika mera, sen när jag kom hem gjorde jag en bokrecension, sen efter det gjorde jag middag och har duschat. asså jag är sjukt snabb klockan är ju inte ens sex?!

ska dra till tvn nu! hare götttttttttttt latero!


RSS 2.0